Ingrediënten:
- 200 g donkere chocolade, melkchocolade of combinatie van beide
- 50 g boter
- Hoeveelheid Rice Krispies naar keuze
Werkwijze:
- Laat de chocolade samen met de boter smelten op een zacht vuurtje. Roer regelmatig goed om zodat de chocolade niet aanbrandt
- Laat 5' afkoelen maar roer regelmatig zodat de chocolade niet te vlug stolt
- Voeg de rice krispies toe naar smaak: hoe meer rice krispies, hoe minder de chocolade overheerst. Je moet er enkel op letten dat je voldoende chocolade in het mengsel overhoudt zodat alle rice krispies een chocoladejasje hebben, anders zouden de snoepjes uit elkaar vallen.
- Roer het mengsel voorzichtig, maar toch grondig door elkaar. Alle rice krispies moeten omhuld zijn door de chocolade
- Schep in elk papieren vormpje een hoopje van het mengsel. Zet de snoepjes in de koelkast om te stollen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten