Ingrediënten:
- 1 vel zanddeeg
- 100 g boter
- 2 eitjes
- 2 eiwitten
- 100 g amandelpoeder
- 100 g poedersuiker
- 70 g kristalsuiker
- 300 g noten (walnoten, hazelnoten, amandelnoten, pecannoten,...)
- honing
Werkwijze:
- Bak het zanddeeg blind gedurende 10' op 190°C
- Mix de boter met 2 eitjes
- Meng de amandelpoeder met de poedersuiker en voeg dit bij het botermengsel
- Hak de noten fijn en meng deze met de eiwitten en de kristalsuiker (de eiwitten moeten niet opgeklopt zijn)
- Haal het zanddeeg uit de oven en smeer er het amandelpoedermengsel op
- Daarboven smeer je voorzichtig de notenmengeling
- Bak op 180°C tot de taart goudbruin is
- Smeer op de nog warme taart honing
Geen opmerkingen:
Een reactie posten