Kokosroomkaas Topping
Eerlijk is eerlijk: als je deze topping gebruikt ziet het er een beetje geschift uit, in de letterlijke zin van het woord. Dit komt door de structuur van de geraspte kokos. Eenmaal je het proeft, merk je wel onmiddellijk dat aan de textuur niets mis is.
Omdat Valentijn voor de deur staat heb ik rode kleurstof aan de topping toegevoegd. Aan de smaak verandert dit uiteraard niets. Op de onderstaande foto heb ik de topping gecombineerd met de chocoladecupcakes. Smakelijk!
Ingerdiënten:
- 480 g bloemsuiker
- 80 g boter
- 200 g roomkaas (type Philadelphia)
- geraspte kokos, hoeveelheid naar smaak
Werkwijze:
- Meng de bloemsuiker met de zachte boter
- Voeg de roomkaas toe en mix gedurende 5 min tot je een egaal mengsel krijgt
- Spatel de geraspte kokos onder het roomkaasmengsel
- Gebruik een spuitzak om het mengsel op de cupcakes te spuiten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten